Ett år sen

Det är ett år sen min bok kom från tryckeriet och ett ex landade på min hallmatta i ett vadderat kuvert. Jag var listig nog att dokumentera uppackningen av det, helt medveten om att ifall jag inte fotograferade denna monumentala händelse så skulle den gå för evigt förlorad. Ahem. Nå, såhär i efterhand är jag rätt glad över det i alla fall eftersom jag inte riktigt har samma magknipslycka varje gång jag ser boken (tur i sig eftersom jag jobbar bredvid den varje dag) men jag kan fortfarande minnas doften av helt nytt papper, känna de sidenblanka sidorna och knastret när jag bläddrade igenom den första gången från trycksvärtan på de svarta snittytorna som hade klibbat ihop sidorna.

Ah, det var tider det! En repris säger ni? Här kommer den:

Paketet


Så snygg så jag rodnar


Har svårt att fatta att alla orden är mina


Tramsigt glad!

Känslan var fantastisk. Det är skönt att kunna påminna sig själv om det ibland.
Ha en underbar helg alla!

Annons

11 tankar om “Ett år sen

  • Tackar! Ja, det är inte utan att man är lite stolt över den. 🙂 Min förläggare har gjort formgivningen och hon är utan tvekan sjukt bra på sitt jobb!

 1. Ja, verkligen! Förstår att du är stolt! Innehåll i all ära, men ett snyggt omslag är inte fel att ha i bokhyllan 🙂
  Måste klicka hem några böcker från Styxx känner jag! 🙂

  • Orden kände jag ju till sen tidigare, men omslaget var vackrare på riktigt än vad jag sett på bild. Jag flinade så jag hade ont i kinderna resten av dagen. Med tanke på att jag inte kunde påverka mitt omslag heller så var det extra skönt att den blev så snygg.

 2. Måste förtydliga att din naturligtvis står först på listan! Har varit nyfiken på den länge, men de svarta sidkanterna knuffade mig över kanten. Bättre sent än aldrig 🙂

  • 🙂 Jag gissade att du menade min, men jag är förtjust i hela mitt förlags produktion så jag förstår dig. Carrie Ryan och Rachel Caine gör bra grejjer och Mahteson är en sann klassiker!

  • Du är ju inte ensam om att fråga precis. 🙂 Nytt inlägg uppe, som förhoppningsvis svarar på varför det inte finns datum för boken även om deadlines sätts med skrämmande regelbundenhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s