Skrytbart: Sara och Mats och deras Eld

Idag har Eld recensionsdag och jag är extra glad för Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg som nu får ta emot berömmet och hyllningarna efter sitt arbete med uppföljaren till Cirkeln. På Saras blogg och på Cirkelns facebooksida kan man hitta bilder på recensionerna och länkar för de som vill läsa. Själv har jag undvikit dem eftersom jag inte vill bli det minsta spoilad inför min egen läsning. Snart, snart är det bara jag och Eld. Då jäklar tänker jag ligga uppe till sent på natten och njuta.

Tills dess: Grattis till Sara och Mats!

Och i brist på andra bilder eller länkar får ni här lite bilder från deras boksläpp i Stockholm:

Sara och Mats pratar om Eld

Jenny Milewski, Hanna Fahl, jag, Sara Bergmark Elfgren

Lina Neidenstam och jag

Som synes var det väldigt trevligt. Vi hade sen den stora glädjen att ha Sara och Mats nere i Malmö på signeringsbesök i SF-bokhandeln. Här finns bild på det, och här finns Simons omnämnande av samma.
Så om ni inte läst Cirkeln ännu är det läge för det, så ni kan kasta er över Eld sen. Sista delen, Nyckeln, ska enligt utsago komma till hösten 2013.

Annons

3 tankar om “Skrytbart: Sara och Mats och deras Eld

  1. Å, vad kul det ser ut! Jag har Eld här brevid mig, men jag vill läsa ut minst en bok som jag redan är mitt inne i innan jag börjar på den. Lästid. Måste hitta mer!

    • Ja, det är ett evigt bekymmer! Jag har ett par böcker som ligger före, så jag är lite lätt störd över bristen på lästid också. Jag menar, risken för spoilers ökar ju längre tid det går, och så vill man ju inte ha det!

      • Jag tillhör ju dem som inte bekymrar mig om spoilers (alltså, jag tycker inte att de förstör min läsupplevelse). För mig handlar det mest om att jag också vill vara med när alla andra pratar om boken. Det känns tråkigt att inte ha läst den.

        Och så tror jag förstås att själva läsningen kommer att vara trevlig också 😉 Den ser jag fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s