Bryssel i manuslöst tillstånd

Jag njuter. Det här med att resa bort direkt efter en manusinlämning (som snabbstavningen på telefonen ville ha till ‘manisk inlärning’ den har inte helt fel) var verkligen vad doktorn ordinerade! Huvudet som värker av att inte ha manuset vid handen hela tiden fylls istället av nya intryck, så mycket nya intryck att det inte ens finns plats till oro över hur det ska gå hos redaktören eller ifall jag verkligen fick till allt som jag skulle/ville.

Istället för att nojja över sånt äter jag god mat och ser på trevliga saker. Antikmarknad, vackra hus, dinosauriemuseum, matmarknad, spännande människor, mer vackra hus i elegant förfall, och snirkliga små gator.

Igår provade vi frites. Det var inte lika trevligt som att prova gauffre även om båda var godare här än hemma. Jag ska försöka få till en repris på våfflan i alla fall.

Våren har kommit lite längre här än hemma och även om det är svalt just nu så finns det löv på träden och blommor på magnolian. Det är ljuvligt.

20120402-092720.jpg

20120402-092831.jpg

Annons

3 tankar om “Bryssel i manuslöst tillstånd

  1. Bryssel är en trevlig stad. Jag kan rekommendera Magritte museet om man gillar surrealism.

    • Det gör jag! Men det har inte hunnits med den här gången. Det blir å andra sidan inte sista gången jag åker hit, så tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s