Debutantbloggen söker nya debutanter

Nu är det snart dags att säga adjö till Debutantbloggen för min del. Premisserna för bloggen är att man under sitt debutantår skriver om sådant som har med debuten att göra, om ångest och glädjeämnen, om recensioner och om att inte få dem, om omskrivningar och releasepartyn och textfinesser. Det har pratats generella saker som refuseringar (för dem går vi alla igenom) och omslag (alla böcker har ett). Det har pratats personliga upplevelser och fasta övertygelser.

För min del har det varit mest spännande att höra vad andra upplever. Att debutera känns som en unik upplevelse även om den delas av andra och det är nyttigt att höra hur andra hanterar samma saker man själv går igenom. Innan jag skrev där så tyckte jag det var spännande att läsa hur olika Kevin och Augustin pratade om det och vad de ville med sitt debutantår.

Men nu är det över. 2010 var min chans att riktigt uppmärksamma allt som hände under debuten och även om jag fortfarande är debutant så är mitt år slut och jag vill lämna över chansen att blogga om det till någon annan. Så det här är en efterlysning. Sökes: debutant 2011, finnes: blogg med trogna läsare och intressant ämne. Hör av dig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s