Festivalbesök

Idag var jag på festivalen och rännde, först för att hinna fika med Jenny Milewski och hennes bokslukande dotter, sen som mitt författarjag.

Det var trevligt att sitta på Hollandias uteservering och titta på drivorna av människor. En veritabel flod av dem! Jag var i tid och satt och förberedde mig men var mer upptagen av folk än mina egna tankar. Det är precis ett år sen Sätskild kom ut och det var en alldeles speciell känsla att titta på folk just därför.

Sen besökte jag Akademibokhandeln och blev intervjuad. Efteråt fick jag pricka av en grej på min lista: jag ombads signera en ung mans hand!

href=”https://neneormes.files.wordpress.com/2013/08/20130819-222128.jpg”>20130819-222128.jpg

Efter en stund på en bänk då två unga muslimska kvinnor kom fram och pratade om de stora frågorna med oss (och jag menar det bokstavligen: vi pratade om livet efter döden, själens varande och universums tillblivelse. Vi tyckte inte lika och det var ok) så höll jag låda hos Läxhjälp.

Jag vurmar för deras verksamhet och det finns flera olika sätt att hjälpa till, både med monetära bidrag och genom att bidra med sin tid. Kolla in deras hemsida.

20130819-221838.jpg

<a

2 tankar om “Festivalbesök

  1. Åhå vad kul! Visste inte att man ska ha det på sin lista. Alltså att pricka av skriva autograf på handen. Men har nu antecknat det. Så ser fram emot att nån ska sträcka ut handen nån dag. Oberoende om de vill eller inte så kommer jag att skriva mitt namn.

    • Jag tyckte det var viktigt att sätta sina mål så man kunde pricka av dem, men jag hade inte riktigt räknat med att få pricka av just den!

      Andra grejer jag är glad att ha fått bocka av är fanfiction, fanart och cosplay. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s