Vad hände? (inte ett löfte om förbättring)

Jag har ingen aning om vad som hände, men av någon anledning när jag tänkt uppdatera bloggen har något annat alltid kommit emellan, allt från migrän till telefonsamtal med mamma till fullständig apati eller tolvtimmarsnätter. Luften gick ur mig kan man väl säga.

Jag har inte haft anledning att vara utan luft, absolut inte, det har bara fortsatt att gå bra och vara strålande tider – både för mig och boken – men faktum kvarstår att det är tre veckor sen senaste inlägget. Jag har uppdaterat twitter med jämna mellanrum, och jag tror att det finns en bild eller två på instagram (lindorm), men det mesta har varit sofflock-bok-sova-äta ohemula mängder praliner och jobba.

Som en mental anteckning till nästa gång så ska jag räkna med en viss svacka efter ett boksläpp och om det blir ett intensivt boksläpp så får jag kanske räkna med en längre svacka. Någon annan som haft samma upplevelse?

Annons

5 tankar om “Vad hände? (inte ett löfte om förbättring)

  1. Well, har ju inte släppt en bok men tror det är nyttigt att få lite semester ibland från skrivandet, om man kan. 🙂 Kul å se dig tillbaka iaf!

    • Tack, det känns bra att ha gjort en liten uppdatering i alla fall. Visa att jag lever liksom. Jag har dessvärre varit ifrån skrivandet längre än jag varit ifrån bloggen …

    • *asg* Det är tredje gången på lika många dagar som jag fått anmärkningar på ord jag trott varit helt vanliga! Igår var det ”försänkningar” som noterades. Jag borde utöka förrådet känner jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s