Mellanlandning

20120520-193105.jpg

Vi Bytte från båt till tåg i Stockholm och i skrivande stund sitter vi utanför Nässjö och surar över att elen inte funkar och att våra små apparater har begränsad batteritid. Hemma om tre timmar och det kommer inte att vara en minut för tidigt. Är rätt mör i huvudet nu.

Annons

4 tankar om “Mellanlandning

  • Jag får ta mig samman och göra en riktig kongressrapport så fort jag skakat av mig den här förkylningen. Tydligen är det vanligt efter kongresser att man blir sänkt, men så ynklig som jag känner mig nu så förutsätter jag att jag fått den elakaste varianten kongressen hade att bjuda på.

   • Många människor, resa, äter inte som man brukar och så måhända lite för lite sömn på det. Som gjort för att en förkylning eller liknande skall bryta ut.

    (Även om jag inte tror att jag personligen har drabbats någon gång.)

    //JJ

   • Lägg till det en lång tids dödsmarsch kombinerat med ett heltidsjobb där jag hanterar pengar (smutsiga, smutsiga pengar) så är grogrunden rätt lagd för en förkylning att slå till. Jag visste väl att jag inte skulle slappna av! Det är inte nyttigt!

    Men så fort jag orkar sitta upp istället för att ligga ner med telefonen så ska jag göra en rapport. Lovar. Och gratulationer till din postconförkylningsimmunitet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s