Kongresser och podcast

Lyssnar på podcasts från SF Squeecast om allt möjligt. Intressant och insatt från några av genrens mest spännande namn om några av genrens mest spännande företeelser. Och lite grann som att sitta i ett av deras vardagsrum och lyssna när de pratar med varandra, opolerat och ärligt.

Nu är de sista detaljerna klara för två av årets kongressbesök. Det blir Åcon (17-20/5) och Kontrast (3-5/10).

Åcon har den fantastiska Cat Valente som hedersgäst och jag håller på att välja vilka böcker jag ska släpa med mig för signering. Hon har gjort makalösa böcker och är en lysande stilist, hon är också trevlig och rolig på Squeecast (se ovan).

Kontrast har många hedersgäster och de är alla värda att åka till Uppsala för, tillsammans borde de vara oemtotståndliga: Sara Bergmark Elfgren & Mats Strandberg, Joe Abercrombie, Peter Watts och Kelly Link.

Båda har anmälningarna öppna, vad väntar ni på? Och ni vet väl att om man betalar sin medlemsavgift i god tid så ger man arrangörerna chansen att använda de pengarna till roliga saker man får uppleva? Inte? Nu vet ni.

Annonser

6 thoughts on “Kongresser och podcast

  1. Hurra! Jag ska absolut försöka lyssna på Valente. Fast min mp3-spelare är nu rätt full med saker jag tänkt lyssna på … svårt att prioritera ibland.

    Tack för Kontrast-puffen också. Det blir en fin kongress, det är jag säker på.

    (Fast Åcon är ju inte i Sverige, strikt taget. Och inte ens på svenska, fastän det är på svenskspråkig mark.)

    • (Det är helt sant! Äsch. Jag ändrar. Jag skrev så för att skilja det från Fourth Street Conversation som jag ska på dessutom.)

    • Varsågod! Det är dessvärre inte ofta jag lyssnar på podcasts, det finns mycket bra därute har jag förstått, men när jag då hittar något så vill jag ju sprida det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s