Svensk science fiction efterlyses

Fel Förlag efterlyser bidrag till en science fiction-antalogi! Projektet utlystes i november, men jag kan inte hitta någon slutdatum, så det är väl bara att skicka då. Så här skriver de:

Efter att tre av bidragen i vår första sf-antologi nominerades till årets bästa sf-novell 2010 och massor av fin respons från läsare och recensenter tycker vi det är dags att göra en tvåa! Något större, häftigare, blåare och ballare! Förlaget har vuxit ordentligt sedan vi gav ut den första antologin, vilket kommer märkas på produktionen, distributionen och marknadsföringen. Nu söker vi alltså massor av nya bidrag till uppföljaren! Det kan vara noveller, kortromaner, dikter, illustrationer (svartvita), fotografier (svartvita), recept, protokoll ja vad som helst bara det platsar i en sf-antologi. Eller utmana oss och genren och skicka in något som tveksamt har med sf att göra!

Skicka manus till sf2@felforlag.se

Annons

2 tankar om “Svensk science fiction efterlyses

  1. Tackar. Har nu lobbat iväg en sak som jag hade liggande (hade tidigare skickat den till Grotesque som typiskt nog gick och lade ner verksamheten).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s