Önskelista, kategori ‘onödigt’

Den här skulle pigga upp mitt skrivbord (om jag någonsin monterar ihop det igen vill säga).

Exterminate! Exterminate!

Jag har redan en R2D2 som gör roliga och uppmuntrande ljud och en orc i plysch. Man behöver sällskap. Faktiskt.

Annonser

2 thoughts on “Önskelista, kategori ‘onödigt’

 1. DALEK!!:D Hehe

  Har du sett ”Doctor Who” någon gång? Jag älskar serien, så synd bara att den inte vissas på svensk tv 😦
  I alla fall…. Jag håller på att läsa Udda just nu och kommer läsa den under nästa vecka då det är läsvecka i skolan och säga så här lång igenom boken älskar jag den! Mamma läste den innan mig och hon gillade den med. Roligt att man kan skriva en bok som både unga och gamla kan läsa och tycka om. Jag har hört/misstänkt att det ska komma en andra bok. Riktigt kul! Själv skriver jag när jag väl kan, eftersom jag också går i skolan. Jag har haft problem att komma igång med själva skrivande under det senaste året. Jag kan bara inte sätta mig ner och börja skriva. Så jag undrar om du har någonsin får såna dagar då du inte kan skriva och vad gör du då? Tack för hjälpen i förhand:)

  Molly

  • Hallå Molly! Jag älskar Doctor Who! Just därför önskar jag mig en skrivbordsdalek. 🙂

   Tack för att du berättar att både du och din mamma gillar boken, det är inget jag tar för givet – att folk ska gilla den, oavsett ålder – utan det är lika roligt varje gång. Jo, jag håller just nu på att skriva på en uppföljare, jag hoppas att den ska vara ute i till hösten.

   Roligt att höra att du också skriver, och gissa om jag har dagar då det bara inte går! Det är hur hemskt som helst. Man vaknar och vill verkligen skriva, sen verkar hela dagen gå och det blir inget av det i alla fall. Allt annat får lov att komma emellan. Jag har alltid haft det så, men när jag var yngre skrev jag bäst på natten. Jag smög upp när alla andra sov och skrev med bara en liten lampa tänd. Nu är det tidigt på morgonen som gäller, och om det inte blir av då har jag svårt att ta mig samman och göra det på kvällen istället.

   Du undrar hur jag gör då? Det beror på vad det är jag inte skriver på. Om det är ett långt projekt så kan jag tänka mig att skriva något kort, som inte ska vara med i projektet. Som ett brev en karaktär skriver. Eller beskriva en scen, eller göra karaktärsbeskrivningar, eller skriva upp idéer på postitlappar och sätta dem över en vägg och se om det händer något i huvudet.

   Men allra oftast sitter jag med datorn i knäet, internet avstängt, och sen får jag inte gå ifrån datorn innan jag skrivit 300 ord. Det kan vara kassa ord, men de ska skrivas. Det brukar hjälpa, när de 300 är skrivna blir det lätt 200 till och sen är man igång. Ibland ställer jag en klocka istället för räkna ord. Sitta i 20 min och försöka, verkligen försöka. 20 min kan man unna sig tycker jag. 🙂

   Lycka till och tack för din kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s