Vad jag ser mest fram emot 2011

Jamie Lannister

Det är inte ens en tävling – vad jag ser mest fram emot under 2011 är A Game of Thrones som tv-serie. Mina kollegor i butiken har gjort ett inlägg med de senaste bilderna och framförallt med den nya trailern. Jag har sett den tre gånger nu. Den kan inte komma fort nog!

Annonser

10 thoughts on “Vad jag ser mest fram emot 2011

  • Om du inte läst den ännu så har du något underbart framför dig. Den är rå, smutsig och episk i samma andetag och GRRM kan skriva gråskalekaraktärer som ingen annan! Fyra delar ute, femte kommer i september om vi har tur.

 1. Då får jag verkligen sno mig att läsa denna serie ; /
  Fastän jag är lite sugen på Steven Eriksson också…

  • Ja, läs första boken i alla fall! Jag kan inte påstå att den är någon stress med resten eftersom vi har väntat på femte delen i fem år (minst) nu.

   SE däremot är en klippa på att producera i tid, tionde och sista delen är den första som är försenad och den kommer i februari nästa år. Första boken tyckte jag var svår att komma igenom, men verkligen värd besväret och den andra boken är en av de tio bästa läsupplevelserna jag haft.

 2. Ser verkligen fram mot det här. Har inte haft någon bra fantasy-serie på ett tag nu.

  Tittade en del på ”Legend of the seeker” när det gick. Men även om det stundtals kunde vara roligt så kan man väl knappast kalla det för kvalitét.

  Så peppet inför A Game of Thrones är total. Det har potential att bli hur bra som helst.

 3. Förresten. Angående förseningen av den senaste boken. Jag hörde nyligen en mycket intressant intervju med GRRM på podcasten ”Dragon Page – Cover to Cover.”

  Han förklarade att det tar sådan tid för att han helt enkelt vill skriva den perfekta fantasysviten. Något som ska överleva generationerna, som Tolkien. Man får önska honom lycka till.

  Risken är ju annars att det inte blir något av det alls. Hellre något som är perfekt till 95% och som kommer ut, än något som är perfekt till 100% men som aldrig släpps.

  Sök gärna redan på ”Dragon Page” podcaste på ITunes. Det var ett av de senaste avsnitten.

  • Han får kalla det vad han vill. Jag tar också hellre en 95% än att det inte blir något, men det är olyckligtvis inte jag som bestämmer så här sitter man …
   Får kolla länken.

 4. Åhh jag är också så galet peppad inför den TV-serien! Tyvärr har jag inte den kanalen som den ska visas på, men tänker lösa det på ngt sätt 🙂 Har sett alla teasers och trailers minst 10 ggr var ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s