Somliga dagar 2

Idag var en sådan dag som jag drömmer om att ha när jag tänker på mitt skrivande. När jag säger att det inte händer ofta så menar jag det verkligen. Men dagen idag levde verkligen upp till förväntningarna.

Jag vaknade av mig själv, diskuterade en väninnas skrivprojekt över lunch, tog min dator och en finkaffe med till biblioteket och sen satt jag där tills jag var färdigskriven, fyra-fem timmar senare. Jag hade tre vänner som kom förbi för att säga hej, dricka en kopp te och hålla mig lite sällskap med sina egna projekt innan vi gick skilda vägar. Men framförallt så var det den perfekta känslan i skrivandet. Som om världen jag skriver om pratade med mig igen efter en lång tids relativ tystnad. Jag åstadkom tre gånger mer text idag än vad mitt dagssnitt har varit på sistone. Och jag gjorde det med stil. Här är bildbeviset.

En perfekt biblioteksdag

Annonser

5 thoughts on “Somliga dagar 2

  1. Men OOOOH, sicka söta tofflor du har! 🙂 haha… så gott det låter. Jag är glad för din skull. Sitter själv i vår sommarstuga nära Båstad under några veckor och vi hade kalasfint väder idag. Lite blåsigt, kanske, men solen bländade. Hur var det i Malmö?

    Kraaam!

    • Det var svalt, men inte kallt förrän till kvällen och strålande sol hela dagen! Men ett par veckor i en stuga låter som rena himmelriket! Tagit ledigt från jobbet? Sagt farväl till jobbet?

      • Oj, här har jag ju glömt att svara! 🙂 jaa, jag har tagit farväl av det sablars jobbet och det är en sådan lättnad. Kanske har jag chansen att få jobb i en bokaffär också… mer om det i morgon 🙂 kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s