Lågvatten

Just nu är varken humöret eller produktiviteten på topp och jag har ett par sätt att försöka få bukt med det. Stora mängder choklad, te, kaffe och om det varit riktigt eländigt – snittblommor. Denna yttersta lyx och skönhet. Idag blev det en fin låda praliner och den här ljuvliga kreationen. Samt en middag för gudar.

Annonser

3 thoughts on “Lågvatten

  1. Förmågan att njuta ska inte underskattas! Samma saker funkar för mig. Det är ju trots allt inte droger! Just nu njuter jag över att vi har köpt lägenheten bredvid. kram

    • Tusen grattis till lägenhetsköpet! Ska bli spännande att se hur ni sätter ihop de två.
      Du har rätt, det är i alla fall inte droger (kan väl debatteras när det gäller choklad, jag har fortfarande mitt vita år i färskt minne) och det ruinerar mig inte heller. Särskilt inte nu när jag har bokköpstopp. Du sa att du hittade insmugglade böcker i er bokhylla, någon särskild?

      • Hittar hela tiden nya titlar, nu senast en snygg vintageklassiker Butterfield 8 – ingen aning om vad den handlar om. Jo, öppningen mellan lägenheterna är inget lätt beslut. Öppna upp i sovrummet eller i vardagsrummet, det är frågan. Blir snyggast i sovrummet med en skjutdörr, men då blir det ett genomgångsrum. I vardagsrummet blir öppnningen väldigt smal. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s