Torka

Det är inte bara tyst på den här fronten, det är dessutom inte min mest produktiva period någonsin om man säger så. Kan jag inte skriva på boken kan jag uppenbarligen inte skriva här heller. Eller så är det den allmänna känslan av att vara totalt meningslös och slut som människa när jag inte kunnat skriva på ett par dagar som gör att jag inte har lust att skriva inlägg heller. Jag gör ju ingenting så vad ska jag skriva om?

På sätt och vis är det som det brukar vara. Varje år på hösten har jag svårt att skriva något i ett par veckor (ibland en månad eller mer) men det brukar vara senare på hösten, september-oktober ungefär. Fördelen med att (försöka övertyga mig om att) det är den bekanta torkan är att jag vet att den går över. Vi håller tummarna för det.

Annonser

2 thoughts on “Torka

  1. Jag skickar några digitala hejarop här. Klart att du kommer igång igen. Du får väl ta ett par dagar när du inte föresätter dig någonting alls, och sedan några dagar med nöjesskrivande som inte behöver leda någonvart, bara för att skaka loss skrivfingrarna. (Eller någon liknande modell för avkoppling och uppvärmning, du har säkert egna knep.) Sen blir det nog text!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s