Swecon

Jag har haft en magiskt fin helg. Swecon/Condense gick av stapeln i helgen och det var en otroligt trevlig upplevelse. Jag har aldrig gått på en sf-kongress förut och så här efteråt kan jag bara sparka mig själv för att ha låtit bli! Det må vara den första jag har besökt, men det kommer verkligen inte att vara den sista.

Jag träffade Justina Robson (författare till Quantum Gravity-böckerna, bland andra) och en hel hög med andra intresserade, intelligenta och supertrevliga människor. Vi pratade böcker, filmer, tv-serier, genrens framtid, andra delar av genren (det var länge sen jag tänkte på radiopjäser senast, men det är ett roligt medium) och jag blev intervjuad. Till höga skratt erkände jag att jag inte hittat rätt port när tv-killen skulle filma och sen en diskussion med publiken om ifall man skulle välja att gå in genom porten eller inte.

När det väl var dags att åka hem igen fick jag och Justina med oss våra fina porslinskoppar i present. Jag tänker använda min som en sporre att skriva fortare och bättre och det är säkerligen inte bara inbillning att teet smakar bättre i den!

Röster om kongressen:

Åka i Landet Annien verkar också ha haft trevligt (och skriver snälla saker om mig).

De finska gästerna verkar också ha roat sig och har lagt upp en rapport på Partial Recall.

Annonser

4 thoughts on “Swecon

    • Det breda leendet som jag fortfarande har ont i kinderna av och det ständiga pratandet kan eventuellt ha avslöjat mig ifall jag försökt spela svårflörtad 🙂 Nej, jag stortrivdes verkligen och hoppas att jag gav valuta för hedersuppdraget.

      Tack igen för en väl uttänkt och genomförd intervju!

  1. Instämmer fullständigt med Patrik, det var helt fantastiskt roligt att ha dig där. Dessutom var du en utomordentligt bra hedersgäst – aktuell, kunnig (tänker även på jobbet på SF-bok), trevlig och rolig.

    Jag hoppas iallafall få se – och läsa – mer av dig framöver. 🙂

    • Tack så mycket! Jag hoppas också att jag får anledning att träffa er alla igen snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s