Slut på veckan

Det har varit en galen vecka, inget snack om saken! Jag har njutit av allt, inklusive nervositeten och försökt att komma ihåg precis hur allt har känts så att jag kan komma tillbaka till det senare. Det finns ingen chans att göra det här två gånger och jag vill vara säker på att jag kramat varenda droppe ur den här upplevelsen innan den är över. Jag gillar att göra saker för första gången.

Den här veckan har jag haft min allra första signering, mitt första smygsläpp, mitt första lanseringsparty och min första ”turné” (ordet använt i sin lösaste bemärkelse), jag har blivit kontrakterad för en novell för första gången och om man inte räknar mitt examenskalas så har jag haft mitt första releaseparty också. Och jag tror aldrig att jag fått så mycket välvillig uppmärksamhet från så många människor jag inte känner. Det är också första gången jag blivit inbjuden som författargäst på ett konvent.

Jag tycker nästan lite synd om nästa vecka som ska försöka leva upp till den förra veckans standard. Fast man tycker att det är som dömt att misslyckas tror jag att veckan kommer att göra sitt bästa.

Jag ska bli intervjuad i P3 Populär på torsdag kl 10.00, ska skriva en liten sak till P3 Kultur, ska påbörja novellen som jag blivit ombedd att göra (mer om den senare) och jag ska försöka få ett stadigt grepp om nästa bok. Det är dags nu, det kliar i fingrarna.

Förresten, berättade jag att Udda verklighet håller på att sälja slut? Inte bara i butiken (där vi haft problem att hålla den hemma) utan hos distributören och förlaget. Den ska gå till omtryck senare i sommar, men just nu börjar den ta slut. Det är en otroligt häftig, och rätt overklig, känsla.

Hoppas era veckor har mycket roligt som väntar på er också!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s