Färdigfirad debutant

Idag vaknade jag mör men lycklig. Det här med att fira tre dagar i sträck är väl bra och så, men attans vad trött man blir!

Dag tre på min underbara debut (jag tänker hålla mig till den uppfattningen tills någon tar mig ur den) innebar en släppfest för de närmaste och jag kastade mig in i förberedelserna när jag kom tillbaka från Göteborg.

Folk kom, folk åt och drack, folk köpte böcker och jag signerade och pratade och gottade mig åt upplevelsen. Och även om jag vaknade idag med en vag känsla av att jag sagt olämpliga saker de minuter jag hade mikrofonen i hand så var det ändå en bra dag. En underbar dag faktiskt. (Mer om den på Debutantbloggen). Jag kommer troligen att glädjas åt blommorna, foton och plötsliga minnesbilder ett tag till.

Och i samma ögonblick som jag tänker ‘nu ska jag bara släpa mig till jobbet också’ så ser jag ut i vardagsrummet, där vartenda ämbar vi haft som kan extraknäcka som vas har blivit fyllda. Det är ett hav av blommor och en skog av champagneflaskor därute! Jag har bubbel av olika sorter så det räcker resten av året! Ja, det är helt enkelt svårt att inte vara munter som tusan just idag!

En bråkdel av ett hav av blommor

Annons

2 tankar om “Färdigfirad debutant

  1. Hoppas att det blir fler sådana upplevelser för dig. Kanske är det dock så, som med så mycket annat, att det aldrig är som första gången. Du får helt enkelt meddela efter nästa bok, så att en annan textuell människa kan känna sig förberedd. 😉

  2. Tack för förtroendet! Jag lovar att berätta när jag vet. 🙂

    Men jag gillar förstagångsupplevelser och den här upplevelsen har jag verkligen kramat på sista droppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s